16 Dub 2019

Jak zablokovat kontakt na Facebooku?

Víte, že Facebook vám dává skvělou příležitost k blokování toxického kontaktu ? Máte-li stalker, nějaký kontakt, který je opravdu zatěžující, musíte vyzkoušet nejlepší způsob, jak se chránit. Pokud máte nějakou osobu, se kterou nechcete komunikovat, podívejte se na následující pokyny, jak zablokovat některého uživatele Facebooku. Celý proces je rychlý a snadný . Jakmile víte, kde najít správné karty a kam na něj kliknout, je to opravdu nekomplikované.

Připravili jsme návody pro mobilní aplikaci Facebook i verzi prohlížeče .
Podívejte se na níže a nebojte se nepříjemného kontaktu.

Blokovat kontakt na Facebooku

Jak blokovat přítele z Facebooku pomocí online prohlížeče

  1. Nejprve otevřete prohlížeč , který používáte.
  2. Přejděte na oficiální webovou stránku Facebook a přihlaste se.
  3. Otevřete profil osoby, která má být zablokována.
  4. Jakmile jste na správném profilu, klikněte na další ikonu - tři tečky jednu - vedle ikony zprávy.
  5. V rozevíracím seznamu vyberte možnost Blokovat .
  6. Poté, pro potvrzení vašeho rozhodnutí, musíte znovu kliknout na Blokovat .
  7. To je ono, váš stalker je nyní zablokován !

Jak blokovat přítele z Facebooku pomocí mobilní aplikace

  1. Na začátku spusťte na svém zařízení aplikaci Facebook . Nezáleží na tom, jestli se jedná o iOS nebo Android.
  2. Poté, co jste přihlášeni, otevřete profil, který chcete zablokovat.
  3. Zatřetí, najít a klikněte na další ikonu, která je tři tečky jeden.
  4. Z rozbalovací nabídky vyberte možnost Blokovat .
  5. Potvrďte své rozhodnutí dalším klepnutím na Blokovat .
  6. A je to! Právě jste zablokovali konkrétního uživatele FB !

Proč blokuji uživatele Facebooku?

Jakmile některého uživatele zablokujete, ať už je váš přítel, člen rodiny, kolega nebo cizinec, nebude mít přístup k obsahu, který sdílíte. Pokud se chcete zabránit některému jednotlivci, můžete jej jednoduše zablokovat. Od této chvíle nebude tato osoba moci vidět vaše příspěvky, hrabat vás, komentovat vaše fotografie, posílat zprávu, vidět podrobné informace o vašem profilu nebo vás dokonce pozvat na události.

Takže pokud máte stalker nebo chcete jednoduše skrýt nějaké informace před konkrétním člověkem, z důvodů známých jen vám, můžete to udělat do 30 sekund a pak můžete dobře spát! A nebojte se! Blokovaná osoba nedostane žádné oznámení o provedené akci! Jediným způsobem, jak tento uživatel zjistí, co se stalo, je navštívit váš profil a zveřejnit, že nemá přístup k žádným informacím, které se vás týkají.

Blokovat kontakt na Facebooku

Do Marta Luber dne 16 Dub 2019


Pokud to bylo užitečné, sdílejte to, abyste pomohli ostatním a followujte nás Facebook Twitter a Instagram

rating star rating star rating star rating star rating star
Žádné hodnocení