Resetovat nastavení DOOGEE BL7000

Jak resetovat nastavení v DOOGEE BL7000? Jak obnovit výchozí nastavení v Android 7.0 Nougat? Jak odstranit přizpůsobená nastavení v DOOGEE BL7000?

Tato operace neovlivní osobní soubory DOOGEE BL7000. V důsledku resetování nastavení v Android 7.0 Nougat budete moci používat svou DOOGEE BL7000 s tovární konfigurací.

  1. Pokud potřebujete prodat DOOGEE BL7000 nebo chcete z něj pouze odstranit všechny informace , postupujte podle této příručky, abyste to bezpečně provedli . Nejprve si můžeme otevřít aplikaci nastavení.
    DOOGEE BL7000 desktop DOOGEE BL7000 Top menu
  2. Poté přejděte na konec této nabídky a klepněte na Možnosti systému .
    DOOGEE BL7000 Settings window DOOGEE BL7000 System options
  3. Zde najděte a klikněte na řádek Obnovit možnosti a zjistěte, co můžeme dělat. DOOGEE BL7000 Reset Settings
  4. V tomto okně můžete vidět různé resety. Vyberte poslední - Vymazat všechna data (tovární nastavení). DOOGEE BL7000 Factory Reset key
  5. V tomto okamžiku vás DOOGEE BL7000 upozorní na to, které informace budou smazány. Pozorně si přečtěte a pokud souhlasíte, stiskněte resetovací tlačítko telefonu . DOOGEE BL7000 Reset phone
  6. Potom váš DOOGEE se postará o resetování. Klepnutím na tlačítko vymazat vše dokončete tuto operaci. DOOGEE BL7000 Delete all data
  7. Vynikající! Nyní nebudou všechny vaše informace uvedeny v DOOGEE BL7000 a můžete je použít jako nové.

rating star rating star rating star rating star rating star
Žádné hodnocení

Articles

Pomoz mi! To nefunguje.