Resetovat nastavení DOOGEE Mix

  1. Ahoj! Někteří lidé mohou čelit situaci, kdy potřebujete prodat své {{brand}} {{model}} nebo je třeba z něj vymazat všechny informace , abyste je mohli použít jako novou. V této příručce ukážeme, jak to provést nejjednodušším způsobem, a co je nejdůležitější - bezpečně a neplatit peníze za servisní středisko. Začněte vstupem do nabídky Nastavení.
    {{image16}} {{image17}}
  2. Zde musíme najít řádek System. Nachází se na samém dně. Klepnutím na něj otevřete.
    {{image18}} {{image19}}
  3. V tomto okně klepněte na Obnovit možnosti klepnutím na něj. {{image37}}
  4. Nyní můžete vidět různé resety. Pro úplné resetování našich {{brand}} {{model}} musíme vybrat poslední - Vymazat všechna data (tovární reset). {{image38}}
  5. Poté vaše {{brand}} {{model}} varuje a ukáže vám, jaká data budou smazána. Pozorně si přečtěte a stiskněte resetovací tlačítko telefonu . {{image39}}
  6. V této fázi se {{brand}} {{model}} ujistí, zda se chcete resetovat. Potvrďte své rozhodnutí opět klíčem . {{image 40}}
  7. Pěkný! Po této příručce vaše {{brand}} {{model}} použije tovární nastavení a můžete je prodat bez vašich osobních údajů. Doufáme, že to bylo užitečné.

rating star rating star rating star rating star rating star
Žádné hodnocení

Articles

Pomoz mi! To nefunguje.