Hard Reset BARTEC PIXAVI Gravity X

Jak przywrócić ustawienia fabryczne BARTEC PIXAVI Gravity X ? Jak wyczyścić wszystkie dane w BARTEC PIXAVI Gravity X? Jak obejść blokadę ekranu w BARTEC PIXAVI Gravity X? Jak przywrócić ustawienia domyślne w BARTEC PIXAVI Gravity X?

Prezentowany opis pokazuje metody operacji hard resetu BARTEC PIXAVI Gravity X. Sprawdź jak wykonać Hard Reset przy użyciu kombinacji klawiszy i ustawień Android 7.1.2 Nougat. W rezultacie Twój BARTEC PIXAVI Gravity X będzie jak nowy i Twój będzie pracował szybciej.

  1. Na początku musisz wyłączyć urządzenie. Aby to zrobić, naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania , a następnie stuknij opcję Wyłącz na ekranie.
    BARTEC PIXAVI Gravity X Power button BARTEC PIXAVI Gravity X Power off
  2. Po wyłączeniu urządzenia naciśnij i przytrzymaj jednocześnie przycisk zwiększania głośności + przycisk zasilania . BARTEC PIXAVI Gravity X Volume Down + Power button
  3. Gdy na ekranie pojawi się logo BARTEC PIXAVI, możesz zwolnić oba przyciski.
  4. Gdy pojawi się ekran „ Brak polecenia ”, przytrzymaj przycisk zasilania, a następnie naciśnij przycisk zwiększania głośności. BARTEC PIXAVI Gravity X No command
  5. Powinieneś zobaczyć Recovery Menu na ekranie. Użyj przycisku zwiększania głośności i zmniejszania głośności, aby poruszać się po menu.
    BARTEC PIXAVI Gravity X Recovery BARTEC PIXAVI Gravity X Volume Up + Volume Down
  6. Następnie przewiń w dół do opcji Wipe data/Factory data reset i naciśnij przycisk zasilania, aby potwierdzić. BARTEC PIXAVI Gravity X Recovery wipe data/factory data reset
  7. Teraz przejdź w dół i podświetl Yes naciśnij przycisk zasilania, aby potwierdzić. BARTEC PIXAVI Gravity X Recovery yes
  8. Następnie wybierz Reboot system now opcję Reboot system now i naciśnij przycisk zasilania, aby kontynuować. BARTEC PIXAVI Gravity X Recovery reboot system now
  9. Poczekaj, aż pojawi się ekran „ Witamy ”. BARTEC PIXAVI Gravity X Welcome screen
  10. Cudowna robota!

rating star rating star rating star rating star rating star
bez oceny

WARNING !
Hard Reset will erase all of your data.
All described operations you are doing at your own risk.
Pomocy! To nie działa.