Hard Reset BLACK FOX BMM 542

Jak przywrócić ustawienia fabryczne BLACK FOX BMM 542 ? Jak wyczyścić wszystkie dane w BLACK FOX BMM 542? Jak obejść blokadę ekranu w BLACK FOX BMM 542? Jak przywrócić ustawienia domyślne w BLACK FOX BMM 542?

Prezentowany opis pokazuje metody operacji hard resetu BLACK FOX BMM 542. Sprawdź jak wykonać Hard Reset przy użyciu kombinacji klawiszy i ustawień Android 6.0 Marshmallow. W rezultacie Twój BLACK FOX BMM 542 będzie jak nowy i Twój MediaTek MT6737 będzie pracował szybciej.

Pierwsza metoda:

  1. Na samym początku wyłącz BLACK FOX BMM 542 , przytrzymując krótko przycisk zasilania . Wyczyść dane BLACK FOX BMM 542
  2. Następnie naciśnij i przytrzymaj razem klawisze zwiększania głośności i zasilania przez kilka sekund. Format BLACK FOX BMM 542
  3. Zwolnij przytrzymane klawisze, gdy zobaczysz przed sobą Tryb rozruchu . HardReset BLACK FOX BMM 542
  4. Przejdź do opcji Odzyskiwanie za pomocą przycisku zwiększania głośności i naciśnij przycisk zmniejszania głośności , aby potwierdzić.
  5. Aby otworzyć tryb odzyskiwania, przytrzymaj krótko przycisk zasilania . Wyczyść dane BLACK FOX BMM 542
  6. Przytrzymując przycisk zasilania, naciśnij raz przycisk Zwiększania głośności . Format BLACK FOX BMM 542
  7. Następnie użyj przycisku zmniejszania głośności, aby wybrać "wipe data/factory reset" a następnie dotknij przycisku zwiększania głośności, aby potwierdzić. Usuń blokadę ekranu w BLACK FOX BMM 542
  8. Następnie wybierz z menu opcję "yes" i zaakceptuj ją za pomocą przycisku zwiększania głośności. Usuń hasło ekranu w BLACK FOX BMM 542
  9. Gdy tylko tryb odzyskiwania pojawi się ponownie na ekranie, zaakceptuj opcję "reboot system now" za pomocą klawisza zwiększania głośności. Przywróć BLACK FOX BMM 542
  10. Operacja przywracania zostanie wykonana, gdy tylko pojawi się panel powitalny BLACK FOX.
  11. Sukces! Operacja przywracania ustawień fabrycznych powinna zostać zakończona.

rating star rating star rating star rating star rating star
No rating

Articles

WARNING !
Hard Reset will erase all of your data.
All described operations you are doing at your own risk.
Pomocy! To nie działa.