Hard Reset DREAM S1

Jak zresetować projektor DREAM S1 do ustawień początkowych? Czy można zresetować DREAM S1 , aby działał jak nowy? Gdzie i jak to zrobić? Dowiedz się, jak to zrobić, czytając poniższe instrukcje.

Pierwsza metoda:

  1. Najpierw włącz projektor DREAM S1 . Możesz znaleźć przycisk zasilania na górze urządzenia lub możesz użyć pilota.
    DREAM S1  Power Button Device DREAM S1  Power button remote
  2. Drugim krokiem jest kliknięcie przycisku Menu znajdującego się na pilocie. DREAM S1  Menu Remote
  3. Teraz zobaczysz listę Menu na ekranie. Wyszukaj Pamięć i resetowanie i naciśnij OK.
    DREAM S1  Hard Reset DREAM S1  OK Button
  4. Ostatnim krokiem jest kliknięcie opcji Przywracanie danych fabrycznych i potwierdzenie, naciskając OK.
    DREAM S1  Factory Reset DREAM S1  OK Button
  5. Dobra robota! Pomyślnie zresetowałeś DREAM S1 do domyślnych ustawień fabrycznych.

rating star rating star rating star rating star rating star
bez oceny

Articles

WARNING !
Hard Reset will erase all of your data.
All described operations you are doing at your own risk.
Pomocy! To nie działa.