Hard Reset SONY PlayStation 4

Jak przywrócić ustawienia fabryczne SONY PlayStation 4 ? Jak wyczyścić wszystkie dane w SONY PlayStation 4? Jak obejść blokadę ekranu w SONY PlayStation 4? Jak przywrócić ustawienia domyślne w SONY PlayStation 4?

Prezentowany opis pokazuje metody operacji hard resetu SONY PlayStation 4. Sprawdź jak wykonać Hard Reset przy użyciu kombinacji klawiszy i ustawień . W rezultacie Twój SONY PlayStation 4 będzie jak nowy i Twój będzie pracował szybciej.

Pierwsza metoda:

  1. Na samym początku wyłącz PlayStation 4 , przytrzymując klawisz zasilania przez kilka sekund. Format SONY PlayStation 4
  2. Poczekaj, aż urządzenie zostanie całkowicie wyłączone.
  3. Następnie naciśnij klawisz zasilania, aby ponownie włączyć konsolę. Format SONY PlayStation 4
  4. Za pomocą kontrolera DualShock 4 przejdź do menu Ustawienia i naciśnij X.
  5. Następnie znajdź opcję inicjalizacji i - naciskając X - otwórz ją. Hard Reset SONY PlayStation 4
  6. Zobaczysz menu opcji. Teraz możesz wybrać jedną z dwóch metod - Przywróć ustawienia domyślne lub Zainicjuj PS4.
  7. Przywróć ustawienia domyślne wyczyści wszystkie zapisane dane i przywróci konsolę do domyślnych ustawień fabrycznych, ale pozostawi wszystkie dane na dysku twardym. Jest to bezpieczniejsza metoda, ale jeśli problem jest związany z dyskiem twardym, nie pomoże.
  8. Zainicjuj opcję PS4 wykona wszystkie powyższe czynności i wyczyści wszystko, co znajdziesz na dysku twardym, w tym pobrane gry. Użyj tej metody tylko wtedy, gdy nic innego nie pomoże.
  9. Jeśli wybierzesz opcję Zainicjuj PS4, zobaczysz dwie opcje - Szybka lub Pełna . Wybierz opcję Pełna, jeśli chcesz się upewnić, że konsola PlayStation 4 została wyczyszczona. HardReset SONY PlayStation 4 Przywrócenie Ustawień Fabrycznych SONY PlayStation 4
  10. Potwierdź całą operację, dotykając opcji Zainicjuj jeszcze raz i Yes aby rozpocząć operację. Główny Reset SONY PlayStation 4
  11. Dobra robota! Cały proces może potrwać wiele godzin. Nie wyłączaj konsoli podczas czyszczenia!

rating star rating star rating star rating star rating star
Ocena: 3,5 - 4 recenzje
WARNING !
Hard Reset will erase all of your data.
All described operations you are doing at your own risk.
Pomocy! To nie działa.