Hard Reset WHITECHERRY S2 Unite

Jak przywrócić ustawienia fabryczne WHITECHERRY S2 Unite ? Jak wyczyścić wszystkie dane w WHITECHERRY S2 Unite? Jak obejść blokadę ekranu w WHITECHERRY S2 Unite? Jak przywrócić ustawienia domyślne w WHITECHERRY S2 Unite?

Prezentowany opis pokazuje metody operacji hard resetu WHITECHERRY S2 Unite. Sprawdź jak wykonać Hard Reset przy użyciu kombinacji klawiszy i ustawień Android 4.4 KitKat. W rezultacie Twój WHITECHERRY S2 Unite będzie jak nowy i Twój Mediatek Helio będzie pracował szybciej.

  1. Aby surowo wykonać operację twardego resetu w urządzeniu, najpierw musisz wyłączyć urządzenie, przytrzymując przycisk Zasilanie i wybierając opcję Wyłącz w menu Zasilanie. Format WHITECHERRY S2 Unite
  2. Następnie musisz nacisnąć jednocześnie klawisz zasilania i klawisz zwiększania głośności , czekając na pojawienie się logo . Format WHITECHERRY S2 Unite
  3. Następnie musisz przejść do opcji Tryb odzyskiwania , używając klawisza zwiększania głośności do nawigacji i przycisku zmniejszania głośności, aby wybrać.
    WHITECHERRY S2 Unite Boot Mode Usuń hasło ekranu w WHITECHERRY S2 Unite
  4. W tym momencie musisz nacisnąć krótko przycisk zasilania i klawisz zwiększania głośności , aby pominąć obraz Androida .
    WHITECHERRY S2 Unite Robot Image Przywróć WHITECHERRY S2 Unite
  5. Po obrazie pojawi się tryb odzyskiwania . Aby tam nawigować, musisz użyć klawiszy głośności i przycisku zasilania, aby wybrać. Usuń blokadę ekranu w WHITECHERRY S2 Unite
  6. W ten sposób będziesz musiał wybrać opcję Wipe data/Factory Reset . WHITECHERRY S2 Unite Recovery Mode
  7. Następnie przejdź do opcji Tak - wyczyść wszystkie dane użytkownika , używając tej samej kombinacji klawiszy. WHITECHERRY S2 Unite Recovery Mode
  8. Następnie musisz przejść do opcji Reboot system now , aby ponownie reboot telefon.
    WHITECHERRY S2 Unite Recovery Mode Format WHITECHERRY S2 Unite
  9. Niesamowity! Nauczyłeś się przywracać telefon do ustawień fabrycznych.

rating star rating star rating star rating star rating star
bez oceny

WARNING !
Hard Reset will erase all of your data.
All described operations you are doing at your own risk.
Pomocy! To nie działa.