16 Apr 2019

Ako blokovať kontakt na Facebooku?

Viete, že Facebook vám dáva skvelú príležitosť na zablokovanie toxického kontaktu ? Ak máte stalker, nejaký kontakt, ktorý je skutočne zaťažujúci, musíte vyskúšať najlepší spôsob ochrany. Ak máte nejakú osobu, s ktorou nechcete komunikovať, prečítajte si nasledujúce pokyny o blokovaní niektorých používateľov Facebooku. Celý proces je rýchly a ľahký . Keď už viete, kde nájsť správne karty a kliknúť na ne, je to skutočne nekomplikované.

Pripravili sme návody pre mobilnú aplikáciu Facebook aj verziu prehliadača .
Pozrite sa na dole a nebojte sa otravného kontaktu.

Blokovať kontakt na Facebooku

Ako blokovať priateľa z Facebooku pomocou online prehliadača

  1. Najprv otvorte prehliadač , ktorý používate.
  2. Prejdite na oficiálnu webovú stránku Facebook a prihláste sa.
  3. Otvorte profil osoby, ktorá má byť zablokovaná.
  4. Keď sa nachádzate v správnom profile, kliknite na ďalšiu ikonu - tri bodky jednu - vedľa ikony správy.
  5. V rozbaľovacom zozname vyberte položku Blokovať .
  6. Potom, aby ste potvrdili svoje rozhodnutie, musíte znova kliknúť na Blokovať .
  7. To je všetko, teraz je váš stalker zablokovaný !

Ako blokovať priateľa Facebook prostredníctvom mobilnej aplikácie

  1. Na začiatku otvorte na svojom zariadení aplikáciu Facebook . Nezáleží na tom, či ide o iOS alebo Android.
  2. Po prihlásení otvorte profil , ktorý chcete zablokovať.
  3. Po tretie, vyhľadajte ďalšiu ikonu a kliknite na ňu, čo sú tri bodky jedna.
  4. Z rozbaľovacej ponuky vyberte možnosť Blokovať .
  5. Svoje rozhodnutie potvrďte opätovným klepnutím na Blokovať .
  6. To je všetko! Práve ste zablokovali konkrétneho používateľa FB !

Prečo blokujem používateľa Facebooku?

Keď zablokujete používateľa, bez ohľadu na to, či je jeho priateľom, členom rodiny, kolegom alebo cudzincom, už nebude mať prístup k zdieľanému obsahu. Ak by ste chceli zabrániť určitému jednotlivcovi, môžete ho jednoducho zablokovať. Od tejto chvíle táto osoba nebude môcť vidieť vaše príspevky, nebude vás píchať, nebude komentovať vaše fotografie, odosielať správu, nebude mať k dispozícii podrobné informácie o vašom profile ani vás nebude môcť pozvať na udalosti.

Takže ak máte stalker alebo jednoducho chcete skryť nejaké informácie pred konkrétnou osobou, z dôvodov, ktoré sú vám známe, môžete to urobiť do 30 sekúnd a potom môžete dobre spať! A nebojte sa! Zablokovaná osoba nedostane žiadne oznámenie o vykonanej činnosti! Jediným spôsobom, ako môže tento používateľ zistiť, čo sa stalo, je navštíviť váš profil a odhaliť, že nemá prístup k žiadnym informáciám, ktoré sa vás týkajú.

Zablokujte kontakt na Facebooku

Do Marta Luber dňa 16 Apr 2019


Ak to považujete za užitočné, kliknite na ikonu Google Star, Like it on Facebook alebo nás sledujte Twitter a Instagram

rating star rating star rating star rating star rating star
Žiadne hodnotenie