16 Кві 2019

Як заблокувати контакт з Facebook?

Чи знаєте ви, що Facebook дає вам чудову можливість заблокувати токсичний контакт ? Якщо у вас є переслідувач, вам потрібно перевірити найкращий спосіб захистити себе. Якщо у вас є людина, з якою ви не хочете спілкуватися, перегляньте наступну інструкцію щодо блокування якогось користувача Facebook. Весь процес швидкий і простий . Коли ви знаєте, де знайти належні вкладки та де натискати, це справді непросте.

Ми підготували підручники як для мобільного додатку Facebook, так і для версії браузера .
Подивіться нижче і не турбуйтеся про дратівливий контакт.

Блокувати контакт Facebook

Як заблокувати Facebook Friend через Інтернет-браузер

  1. Перш за все, відкрийте браузер, який ви використовуєте.
  2. Перейдіть на офіційний веб-сайт Facebook і увійдіть.
  3. Відкрийте профіль особи, яку потрібно заблокувати.
  4. Після того, як ви перейдете до потрібного профілю, натисніть на ще одну піктограму - три крапки одну - поруч із піктограмою повідомлення.
  5. У спливаючому списку виберіть Блокувати .
  6. Потім, щоб підтвердити своє рішення, потрібно ще раз натиснути на Блокувати .
  7. Це все, тепер ваш сталкер заблокований !

Як заблокувати Facebook Friend через мобільний додаток

  1. На самому початку відкрийте додаток Facebook на своєму пристрої. Неважливо, чи це iOS чи Android.
  2. Потім, після входу в систему, відкрийте профіль, який ви хочете заблокувати.
  3. По-третє, знайдіть і натисніть на піктограму більше , яка є трьома крапками.
  4. У спливаючому меню виберіть варіант Блокувати .
  5. Підтвердьте своє рішення, натиснувши Блокувати ще раз.
  6. Це воно! Ви щойно заблокували конкретного користувача FB !

Чому я блокую користувача Facebook?

Щойно ви заблокуєте якогось користувача, незалежно від того, чи є він вашим другом, членом сім'ї, колегою чи незнайомцем, він більше не матиме доступу до вмісту, яким ви ділитесь. Якщо ви хочете завадити собі якоїсь конкретної людини, ви можете просто заблокувати її. З цього моменту ця особа не зможе бачити ваші публікації, творити вас, коментувати свої фотографії, надсилати повідомлення, бачити детальну інформацію про свій профіль або навіть запрошувати вас на події.

Тож якщо у вас є сталкер або ви просто хочете приховати якусь інформацію від конкретної людини, з відомих вам лише причин, ви можете це зробити протягом 30 секунд, і тоді ви зможете спати добре! І не хвилюйся! Заблокована особа не отримає сповіщення про виконану дію! Єдиний спосіб, щоб цей користувач дізнався, що сталося, - це відвідування вашого профілю та розголошення того, що він не має доступу до інформації, яка стосується вас.

Блокувати контакт Facebook

Marta Luber на 16 Кві 2019


Якщо ви виявили це корисним, натисніть на Google Star, як це сподобалось Facebook або йдіть за нами далі Twitter i Instagram

rating star rating star rating star rating star rating star
Немає оцінок