Скидання налаштувань DREAM S1

Як скинути проектор DREAM S1 до початкових налаштувань? Чи можна скинути DREAM S1 , щоб він працював як новий? Де і як це зробити? Дізнайтеся, як це зробити, прочитавши інструкції нижче.

Перший метод:

  1. Спочатку увімкніть проектор DREAM S1 . Ви можете знайти кнопку живлення у верхній частині пристрою або скористатися пультом дистанційного керування.
    DREAM S1  Power Button Device DREAM S1  Power button remote
  2. Другий крок - натиснути кнопку Меню, яка знаходиться на пульті дистанційного керування. DREAM S1  Menu Remote
  3. Тепер ви побачите на екрані список меню. Знайдіть сховище та скидання та натисніть Ok.
    DREAM S1  Hard Reset DREAM S1  OK Button
  4. Останній крок - натиснути опцію Скидання заводських налаштувань та підтвердити, натиснувши Ok.
    DREAM S1  Factory Reset DREAM S1  OK Button
  5. Молодці! Ви успішно скинули DREAM S1 до заводських значень.

rating star rating star rating star rating star rating star
Немає оцінок
WARNING !
Hard Reset will erase all of your data.
All described operations you are doing at your own risk.
Допоможи мені! Це не працює.