Скидання налаштувань XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector

Це найкращий спосіб повного скидання XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector за допомогою режиму відновлення Android TV. Дізнайтеся, як відновити апаратне забезпечення XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector. Виконайте ці кілька кроків, щоб повернути всі налаштування за замовчуванням у XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector. Використовуйте збірку в режимі відновлення Android, щоб відновити заводські налаштування XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector.

Перший метод:

  1. Щоб розпочати весь процес скидання, XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector потрібно від’єднати від мережі. Вимкніть штепсельну вилку XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector. A power socket on XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector where you can connect power plug
  2. Натисніть кнопку ОК і клавішу "Назад" на пульті дистанційного керування XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector і продовжуйте утримувати її протягом усієї операції скидання. Back and Source Button on XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector remote
  3. Підключіть XIAOMI проектор назад до електромережі та зачекайте кілька секунд, поки він запуститься, і починайте проектувати Знак MI на екрані, що проектує екран.
  4. Відпустіть обидві кнопки, і ви побачите режим відновлення Android Tv. XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector recovery mode
  5. У цьому меню використовуйте кнопку вгору та кнопку вниз на пульті дистанційного керування для вибору правильної опції, підтвердіть вибір, натиснувши кнопку джерела.
    Up and Down Arrow on XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector remote Arrow pointing on OK Button on XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector remote
  6. Виберіть Wipe data / factory reset. Arrow pointing on Factory Reset in XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector recovery mode
  7. Підтвердьте це на наступному кроці та зачекайте момент, поки XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector перезавантажиться та перезавантажиться.
  8. Фантастично! Тепер усі налаштування в XIAOMI Mijia 2 Pro DLP Projector мають значення за замовчуванням.

rating star rating star rating star rating star rating star
Немає оцінок
WARNING !
Hard Reset will erase all of your data.
All described operations you are doing at your own risk.
Допоможи мені! Це не працює.